Eindelijk foto´s - Reisverslag uit Villa Tunari, Bolivia van Joyce Lurvink - WaarBenJij.nu Eindelijk foto´s - Reisverslag uit Villa Tunari, Bolivia van Joyce Lurvink - WaarBenJij.nu

Eindelijk foto´s

Blijf op de hoogte en volg Joyce

20 Augustus 2012 | Bolivia, Villa Tunari

Yes, het is gelukt. Dankzij Boliviaanse jongen die me heeft geholpen. Duurde even, maar ik heb wat foto´s kunnen plaatsen. Nog niet zoveel, maar het Internetcafé gaat nu dicht...

Groetjes!

• 20 Augustus 2012 - 11:56

Kees En Laura:

Leuk Joyce! Verwacht nu nog wat foto's van je slaapplekje!! Succes verderkus ons

• 20 Augustus 2012 - 11:56

Kees En Laura:

• 20 Augustus 2012 - 14:06

Geja En Tiny:

Hallo Joyce
    Ik ben niet meer alleen op het werk. Geja is ook terug en kijkt nu mee. Alle verhalen heeft ze gelezen en we hebben de eerste foto's bekeken.
    Super leuk om nieuws over je te lezen. Hopenlijk ben je voorzichtig met de leuke, maar ook gevaarlijke apen.
    Geniet van deze geweldige ervaring!

DE STAP-pers (Geja en Tiny)

• 21 Augustus 2012 - 10:27

Marije:

Wat leuk om foto's te zien! En wat een leukerdje dat aapje!

lfs Marije

• 21 Augustus 2012 - 12:03

Aukje En Corinne:

He Joyce,

Ziet er leuk uit! Als je tijd vind zijn we erg benieuwd naar meer foto's en anders bekijken we het bij thuiskomst :-) !!

Groetjes Aukje en Corinne

• 22 Augustus 2012 - 18:42

Kevin, Anne En Lies:

Hee lieve Joyce! Wat een grappig aapje! Gaat het goed verder? We zijn heel benieuwd naar de rest van de foto's. Zoen, Kevin, Anne en Lies

• 29 Augustus 2012 - 14:20

Lian:

He Lieverd,

Coole foto's Joyce!! Ben je een beetje aan het genieten? Het ziet er in ieder geval super cool uit.

Liefs van Leo, Lian en Luna

• 29 Augustus 2012 - 18:17

Margie:

Hallo Joyce! Nou, je hebt het voor elkaar! Contact met APEN! Ik hoop dat dit een ervaring is die je nog heel lang zal heugen. Ben benieuwd hoe Bolivia bevalt. Nog heel veel plezier gewenst ook namens Matthijs en Henk.x

• 05 September 2012 - 12:20

Cardin:

Hallo Joyce,

Ken je me nog??? ( Concert Simon???) met Sandra en Freek??
    Zag je foto langskomen en moet natuurlijk even reageren.

Volgens mij heb je het helemaal naar je zin en overtreft het helemaal je verwachtingen.
    Wat goed van je om toch nog iets op "waarbenje"te zetten !!!
    Weet je nog dat je dacht dat je daar geen zin/tijd voor zou hebben?
    Ik ben er blij mee.. en met mij velen ( je wilt niet weten hoeveel.........)))))
    Geniet nog even van je grote advontuur, en blijf schrijven zodat ik je kan volgen..

groetjes Cardin